VEČ O HEMPLIGHT KONOPLJINEM SOKU

Konopljin sok dobimo iz rastline industrijske konoplje, ko je ta na vrhuncu rastnega cikla. Je poln hranljivih snovi, ki zagotavljanjo visoko kakovost prehrane. Sok iz konoplje je vzgojen, zamrznjen in pridelan na ekološki kmetiji v Oazi Svetlobe v Sv. Trojici. Proizveden je brez dodatka barvil, sladkorjev, konzervansov in drugih kemičnih dodatkov.

Moč HempLight konopljinega soka

Zaradi stresa in hitrosti sodobnega življenja, naša telesa hrepenijo po energiji in revitalizaciji. HempLight sok vam daje najboljše iz narave v obliki svežega soka. Z konopljinim sokom se bo okrepil  vaš imunski sistem in spodbudil vaše telo z mešanico vitaminov, mineralov, omega kislin in najpomembnejših sestavin – kanabidiolov.

Vsak paket HempLight soka se, po procesu počasnega sočenja zamrzne, saj tako zagotovimo, da izdelek  ostane v izvirni sveži obliki, brez kakršnekoli izgube hranilne vrednosti. Najpomembnejša sestavina soka je kanabidiolna kislina, ki je esencialna aminokislina in jo najdemo le v konopljinih vlaknih. Kanabidiol je tudi močen antioksidant, ki pomaga pri detoksikaciji vašega telesa, obnavlja zdravo ravnotežje in izboljša vaše splošno počutje.

Pomembno je poudariti tudi, da Hemplight sok ne vsebuje THC. Vsakodnevna uporaba našega izdelka ni pokazala nikakršnih stranskih učinkov. Pri uživanju našega soka, boste takoj začutili, da se  raven vaše energije zvišuje in vaš imunski sistem izboljšuje.

DOŽIVITE POMLAJEVALNO MOČ SUROVEGA KONOPLJINEGA SOKA. VEČ OMEGA KOT LOSOS! VEČ KALIJA KOT BANANA! VEČ MAGNEZIJA MANGO! VEČ KALCIJA KOT KOZAREC MLEKA!

BIO ELIKSIR ŽIVLJENJA - KONOPLJIN SOK

HempLight sok je narejen iz 100% ekološke industrijske konoplje. Cvetovi in listi konoplje se pobirajo ročno, iz katerih nato, s tehnologijo hladnega stiskanja, pridobimo čisti naravni sok.

Po hladnem stiskanju sok na hitro zamrznemo in na ta način ohranimo vse naravne sestavine – v surovem stanju. Hranimo ga v globokem zamrznjenem stanju na -18 C.

Najnovejše raziskave govorijo o tem, da je konopljo najbolje uživati v surovem stanju, saj na ta način zaužijemo največ koristnih sestavin-canabinoidov, klorofila itd …, ki se nahajajo v konoplji. Sok, ki je v zamrznjenem stanju zadrži vse sestavine, ki delujejo maksimalno na vaš organizem.

CENA: 49.00 €

KOLIČINA: 300 g

Hemplight konopljin sok, cbd kapljice in drugi izdelki iz konoplje. Darilo narave za vaše zdravje.

NAROČILO SOK

* obvezno izpolni

Spoštujemo zasebnost zato vaših podatkov ne bomo delili z nikomer. Za več informacij preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Za naročilo izdelkov lahko tudi pokličete: 041 818 529.

UPORABA

HempLight sok se pije na prazen želodec. Priporočljivo je,da 15 minut po zaužitju ne jeste nobene hrane.

  • PREVENTIVNO: 1-2 krat na dan ( zjutraj in zvečer) po eno kocko 15 minut pred uživanjem hrane. HempLight sok na ta način uživamo 3 mesece, nato za 2 tedna prenehamo.
  • INTENZIVNO: 3 krat po 2 kocki dnevno pred uživanjem hrane.

POMEMBNO

V primeru,da se sok odtali (zaradi neprimernega shranjevanja ipd.), ponovno zamrzovanje odsvetujemo, sok je v tem primeru najbolje zavreči.

  • ROK UPORABE: 12 mesecev od datuma označenega na embalaži.
  • SHRANJEVANJE: HempLight sok je treba obvezno hraniti v zamrzovalniku.

HEMLIGHT SOK VSEBUJE

Vitamine (e, a, d2, d3, c, b1, b2, b6), minerale (cink, baker, železo, selen), maščobne kisline (omega 3, 6), klorofil in najvišjo koncentrirano dozo kanabinoidov.

” KANABINIODIČNA KISLINA JE MOČNO HRANILNO SREDSTVO, KI BO VAŠEMU TELESU POMAGALO PRI REGENERACIJI IN OKREVANJU NA VIŠJI RAVNI ŽIVLJENJA. “

KORISTI HEMPLIGHT SOKA

Sproščanje energije, zmanjševanje utrujenosti, mirnejši spanec, normalna mišična funkcija, izboljšana prebava.

Prispeva k obnavljanju kosti, zob, las, nohtov, kože in vida. Izboljša funkcijo imunskega sistema. Ščiti pred oksidativnim stresom. Normalizira funkcije živčnega sistema in srca. Ni neželenih učinkov, samo zdravje in energija.

Konopljin sok

Stres in hitrost sodobnega življenja

Vsak odmerek bo okrepil vaš imunski sistem in spodbudil vaše telo z mešanico vitaminov, mineralov, omega kislin in najpomembnejših sestavin- Canabidiolov.

Brez izgube hranilne vrednosti

Vsak paket HempLight soka se takoj po procesu počasnega sočenja zamrzne , da zagotovimo izdelek v izvirni sveži obliki.

Moč soka - Kanabidiolna kislina

Kanabidiol je močen antioksidant , ki pomaga pri detoksikaciji vašega telesa , obnavlja zdravo ravnotežje in na splošno izboljša vaše dobro počutje.

Ni neželenih učinkov

je HempLight sok je popolnoma brez THC in vsakodnevna uporaba našega izdelka ni pokazala nikakeršnih stranskih učinkov. Ko boste redno uživali sok boste čutili, da se raven energije zvišuje in vaš imunski sistem izboljšuje.

CERTIFIKAT

HempLight sok je pridobil ekološki certifikat št. 40171388